Etichete

Butuc

Locatia noastra

Obtine indicatii de orientare spre locatia Gastrometal

Vezi pe harta

Termeni si conditii

Accesand si navigand pe acest site acceptati Termenii si Conditiile de utilizare detaliate mai jos.

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. Gastrometal S.R.L. care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila. Toate drepturile referitoare la continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. Gastrometal S.R.L.

Este interzisa copierea, modificarea, distribuirea, publicarea sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C. Gastrometal S.R.L.

Preturile, descrierile produselor, pozele, manualele tehnice si orice alte informatii prezentate pe site se pot schimba in orice moment, fara notificarea prealabila. Codurile produselor prezente pe site sunt coduri interne si sunt atribuite de Gastrometal S.R.L.

Cei care acceseaza acest site au urmatoarele drepturi: explorarea continutului; reproducerea sau utilizarea informatiilor publicate numai cu indicarea sursei; pentru utilizarea serviciilor oferite de www.gastrometal.ro (doar in cazurile in care sunt necesare un nume si o adresa de email) sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare. Pentru orice nelamurire viz-a-vis de exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestor Termeni si Conditii vor fi solutionate conform legislatiei in vigoare.

 

S.C. Gastrometal S.R.L.

CUI: RO 29368672

J26/1142/2011

str. Agricultorilor nr. 2, Sangeorgiu de Mures, Mures, Romania

http://www.gastrometal.ro

Tel: 0040 365 430 703