Etichete

Butuc

Locatia noastra

Obtine indicatii de orientare spre locatia Gastrometal

Vezi pe harta

Despre noi

GASTROMETAL este o companie specializata in productia mobilierului si a diferitelor echipamente inox pentru toate sectoarele din industria alimentara: restaurante, bucatarii profesionale, pizzerii, fast fooduri, activitati de catering, cofetarii, brutarii, gelaterii, baruri, carmangerii, abatoare, productie lactate, laboratoare.

Gama noastra de produse este rezultatul experientei vaste in domeniu, politicii de imbunatatire constanta a calitatii produselor, cat si dezvoltarii tehnologice a companiei noastre. Solutiile oferite de noi combina ergonomie, functionalitate si finisare de exceptie. Produsele noastre au fost proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă, ofera calitate superioara, astfel garantand multi ani de utilizare fara probleme sau defectiuni.

Va oferim urmatoarele categorii de elemente neutre si echipamente inox: mese de lucru in configuratii diverse, mese de lucru cu chiuvete incorporate, mese preparare carne, peste sau legume, mese tip dulap, dulapuri depozitare, de perete, garderobe inox, rasteluri, rafturi de perete, gama larga de spalatoare industriale inox, hote profesionale de perete si centrale, linii autoservire.

Activitatea noastra se desfasoara langa Targu Mures, in Sangeorgiu de Mures, in centrul Transilvaniei. Multumita acestui fapt locatia noastra este ideala din punct de vedere logistic.

 

In cazul in care doriti sau aveti nevoie de ceva deosebit, la dimensiuni non-standard, va oferim solutii personalizate dupa cerinte.